My Story

Heel mijn leven heb ik hard gewerkt. Dat vind ik heerlijk. Aanpakken en resultaten bereiken. Dat geeft voldoening. Je voelt dat je leeft. Dat wil iedereen toch?!

Maar lange tijd was ik daarbij sterk gericht op de buitenwereld. Ik werkte niet alleen hard, maar paste me ook aan. Wat anderen van me vonden was belangrijker dan simpelweg zijn wie ik was en doen wat bij me paste. Tot ik een burn-out kreeg; een belangrijk keerpunt in mijn leven.
Het was moeilijk en een zoektocht. Maar het werd me steeds duidelijker dat ik me helemaal niet gelukkig voelde in een mantelpakje! Stap voor stap ging ik voelen waar ik wél HAPPY van werd. Als ik creatief bezig was, kreeg ik mijn energie terug. Dan ging het stromen en borrelen vanbinnen. Ik voelde mijn hart weer gloeien en stralen. Yes, wat werd ik hier blij van!!

“Als ik creatief bezig was, kreeg ik mijn energie terug”

Als ik mijn BABS items maak, ben ik helemaal HAPPY! In mijn hoofd zie ik de handgemaakte tassen tot in detail voor me. Dan nog de juiste materialen, stoffen en printjes vinden. Het is een hele zoektocht geweest om de typische BABS stoffen te vinden. Maar inmiddels heb ik in binnen- en buitenland een heleboel leuke adresjes waar ik de perfecte stoffen voor studio BABS verzamel. En zo is de HAPPY COLLECTIE kleurrijke, handgemaakte tassen & etuis van studio BABS ontstaan.

de beste versie van jezelf,
is de HAPPY versie.

Liever puur dan perfect

Tijdens het ontwerpen mix en match ik de stoffen en kleuren, totdat het item helemaal klopt. Dat zijn de TRUE HAPPY MOMENTS for me! Soms is het resultaat een beetje crazy, maar klopt het helemaal en matcht het supergoed. De details, de uitstraling, de niet-alledaagse kleurencombi’s die het item zoveel power geven. Ze komen recht uit mijn hart en zijn puur BABS. Dit is wie ik ben en dat laat ik zien. Ik ben niet perfect, maar wel 100% BABS!

Show the world who you are!

Met mijn werk wil ik vrouwen inspireren om goed voor zichzelf te zorgen. Om niet alleen hard te werken, maar vooral vanuit je hart te werken. De tijd van ‘geen tijd voor jezelf’ is écht voorbij. Om goed voor een ander te kunnen zorgen, mag je in de eerste plaats goed voor jezelf zorgen.

Jouw ‘me-time-momentjes’ helpen daarbij. Of jij die besteedt aan lezen, schilderen, breien, schrijven, mediteren of shoppen, dat bepaal jij. En jij alleen. Ik wil je vooral inspireren om vanuit je hart te leven. En om vastberaden en volledig te kiezen voor wie jij bent en wat jou HAPPY maakt!

Met de items van studio BABS geniet je nog meer van jouw HAPPY MOMENTS.

Kijk rustig rond in de shop.

Heb je vragen? Twijfel je of heb je zin in een persoonlijk advies?
Mail me of stuur me een bericht via Instagram.
Mijn dag is goed wanneer jij jouw HAPPY item hebt gevonden.

Lieve groet, Babs

HAPPY MOMENTS

"Zo enorm dol op je prachtige, kleurrijke producten. Een werktas, een handtas, een etui, twee project-tasjes en een HAPPY POUCH onderweg. Geloof dat ik mezelf wel een fan mag noemen." – Maud

‘’Kan je verliefd zijn op een tasje?! Volgens mij wel Babs!” – Kim

‘’Als ik deze foto zie denk ik serieus: die wil ik allemaal wel! Voor elke dag / moment een andere kleurencombi’’ – Mirjam
‘’Verslavend! Maar met 6 (!) items ben ik helemaal happy!” – Marjon
“Ik word happy van jouw kleurrijke producten waar jouw energie vanaf spat! #superfan” – Natasja