Klantenservice

Betalen

De prijzen van de producten in mijn webwinkel zijn allemaal vermeld in euro’s inclusief btw en exclusief verzendkosten. Betalen kan via Ideal (Nederland) of Bancontact (België) en gaat via de veilige betaalservice van Mollie. Heb je een vraag over je betaling, kijk dan hier.

Verzenden

studio BABS maakt gebruik van Post NL.
Bestellingen worden uitsluitend binnen Nederland en naar België verzonden.
Bestellingen worden uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden.
De verzendkosten bedragen € 6,95 voor zendingen binnen Nederland (tot 10 kg) en €13,00 voor zendingen naar België (tot 2 kg).
Bestellingen met een waarde vanaf  €100,- worden gratis verzonden met een bezorgadres in Nederland.

Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw aankoop dan heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangstdatum jouw item te retourneren.
Een retour dient te allen tijde gemeld te worden via de optie retourmelding op je accountpagina van studio BABS.
Daarna ontvang je een e-mail met daarin de details hoe je het artikel retour kunt sturen.
Je dient het item ongebruikt, onbeschadigd, ongewassen en met aangehecht logokaartje in de originele verpakking retour te zenden.
Het product dient bewaard te worden in een ruimte waar niet gerookt wordt.

studio BABS behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag terug te storten indien de artikelen niet voldoen aan de hierboven genoemde voorwaarden. Nadat de retourzending in goede orde door studio BABS is ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw bankrekening.

Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en risico; vraag daarom altijd een bewijs van verzending van jouw retourpakket bij het postpunt van afgifte.

Productinformatie

Mijn handgemaakte gehaakte / gebreide producten zijn gemaakt van (vaak hoge percentages zuivere) wol of een ander enigszins delicaat garen. De verwerkte materialen kunnen door gebruik een ander uiterlijk (pluizen, pillen, vervilting, kleurverandering, vervorming, etc.) krijgen. Ook externe factoren, zoals zonlicht en weersinvloeden kunnen van invloed zijn. Dit is kenmerkend voor het gebruikte materiaal. Bij de verzending van gehaakte / gebreide producten wordt een wasvoorschrift en bij tassen uit de BABS Tassencollectie worden onderhoudstips meegezonden.

De kleuren zoals je die ziet op jouw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid door verschillen in weergave van computerschermen.

Houd bij de aanschaf van producten uit de webshop rekening met bovenstaande punten om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Klik hier voor het Herroepingsrecht in PDF bestand.

Wasvoorschriften

Draag zorg voor jouw handgemaakte product.

Jouw handgemaakte gehaakte of gebreide studio BABS product is gemaakt van veelal natuurlijke garens, zoals bijv. wol of biologisch / ecologisch katoen, etc. Dit vraagt om een zorgvuldige (was)behandeling om lang plezier te kunnen hebben van jouw unieke product.

Wasadvies

Was jouw product met de hand met een speciaal wol- of fijnwasmiddel. Een goed voorbeeld voor de wollen producten is het speciale wolwasmiddel Eucalan; dit wasmiddel hoeft niet uitgespoeld te worden, zodat de kans op vervormen of vervilten verkleind wordt. Laat het handwerk altijd liggend drogen, maar niet in direct zonlicht. Gebruik nooit een droger!

Enkele gebruikte garens zijn van nature wat stugger en kunnen door het dragen en zorgvuldig wassen na verloop van tijd zachter gaan aanvoelen.

Leerlabel studio BABS

Indien het handgemaakte product een studio BABS leerlabel bevat , verwijder dit leerlabel altijd voor het wassen. Het leerlabel kan door middel van de schroefknop losgedraaid (en na het wassen en drogen) weer vastgedraaid worden. Wees alert, het leerlabel kan niet tegen water!

Houten knoop

De houten ‘studio BABS knoop’ of ‘Handmade with love knoop’ welke op verschillende producten bevestigd is, kan zonder problemen mee gewassen worden.

Leren tashengsels

De leren tashengsels welke aan de studio BABS tassen bevestigd zijn, kunnen niet verwijderd worden en kunnen niet tegen water! Eventuele vlekjes in het product kunnen met een doek met wat lauwwarm water en (eventueel) fijnwasmiddel voorzichtig uit de tas gehaald worden, maar de tas kan niet in de wasmachine, handwas, droger, etc.! Zie ook de onderhoudstips die meegezonden worden met de tassen uit de BABS Tassencollectie.

Maten

Bij nagenoeg elk handgemaakt product staat de afmeting van het product in cm weergegeven. Tevens staat er bij een product een foto van mijzelf waar ik dat product (of een vergelijkbaar product met dezelfde afmeting, uit dezelfde collectie) draag, zodat je een goed beeld hebt van de omvang van een product. Ik ga er vanuit dat je hiermee voldoende informatie hebt om een juiste keuze te kunnen maken voor een product dat bij jou past. Twijfel je nog over de maatvoering of heb je andere vragen over een product, laat mij dat dan weten via info@studiobabs.com