Klantenservice

Betalen

De prijzen van de producten in mijn webwinkel zijn allemaal vermeld in euro’s inclusief btw en exclusief verzendkosten. Betalen kan via Ideal (Nederland) of Bancontact (België) en gaat via de veilige betaalservice van Mollie. Heb je een vraag over je betaling, kijk dan hier.

Verzenden

studio BABS maakt gebruik van Post NL.
Bestellingen worden uitsluitend binnen Nederland, naar België en Duitsland verzonden.
Bestellingen worden uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden.
De verzendkosten bedragen € 7,25 (pakketpost) en €4,50 (brievenbuspost) voor zendingen binnen Nederland (tot 10 kg) en €13,00 voor zendingen naar België of Duitsland  (tot 2 kg).
Bestellingen met een waarde vanaf  €100,- worden gratis verzonden met een bezorgadres in Nederland.

Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw aankoop dan heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangstdatum jouw item te retourneren.
Een retour dient te allen tijde gemeld te worden via de optie retourmelding op je accountpagina van studio BABS.
Daarna ontvang je een e-mail met daarin de details hoe je het artikel retour kunt sturen.
Je dient het item ongebruikt, onbeschadigd, ongewassen en compleet met aangehecht logokaartje in de originele verpakking retour te zenden.
Het product dient bewaard te worden in een ruimte waar niet gerookt wordt.

studio BABS behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag terug te storten indien de artikelen niet voldoen aan de hierboven genoemde voorwaarden. Nadat de retourzending in goede orde door studio BABS is ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op jouw bankrekening.

Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening en risico; vraag daarom altijd een bewijs van verzending van jouw retourpakket bij het postpunt van afgifte.