HAPPY TUBE

Haaknaalden etui, breinaalden etui, sieradenetui

Maak kennis met dit te gekke BABS-item: de HAPPY TUBE! Een klein, handgemaakt etuitje in verschillende maten. In zonnige, stoere of juist trendy kleurtjes zijn ze perfect voor al je kleine ‘dames spulletjes’. Gebruik je haar als haaknaaldenetui, breinaalden etui of sieradenetui? Of voor je stipstokjes, make up spulletjes of kleine toiletartikelen? Jij mag het zeggen!

More happiness

Wil jij naast een vrolijke HAPPY TUBE ook graag een grotere opberger voor jouw spullen? Dan is de HAPPY ETUI een perfecte aanvulling!

Of neem je jouw damesspulletjes in de HAPPY TUBE graag mee in een grotere tas, dan is de ruime HAPPY SHOPPER een fijne combi.

Mix & match jouw eigen stijl!

HAPPY ETUI

HAPPY SHOPPER

HAPPY TUBES in 2 fijne maten

Een feestje in je tas

Maak kennis met dit te gekke BABS-item: de HAPPY TUBE! Een klein, handgemaakt etuitje in 2 verschillende maten. In zonnige, stoere of juist avontuurlijke kleurtjes zijn ze perfect voor al je kleine ‘dames spulletjes’. Gebruik je haar als haaknaaldenetui, breinaalden etui of sieradenetui? Of voor je stipstokjes, make up spulletjes of kleine toiletartikelen? Jij mag het zeggen!

Happy Haaknaalden etui, breinaalden etui of sieradenetui

Vrolijke vrouwelijkheid, echt iets voor jou

De buitenkant van de HAPPY TUBE is gemaakt van een mooie katoenen stof. Altijd in een opvallende print of in een sprekende kleur. Met uiteraard een paar kleurrijke details, die je haaknaaldenetui, breinaalden etui of sieradenetui supervrouwelijk of juist lekker eigenwijs maken.

De binnenkant is fraai afgewerkt met een zachte, katoenen voering. In een bijpassende kleur óf juist in een lekker contrasterend printje. De stevige tussenvulling zorgt dat het etuitje haar mooie vorm houdt en jouw spulletjes altijd goed beschermd zijn.

YOUR STYLE ONLY

In het echt nog mooier dan op de foto

Veel van mijn klanten hebben een druk leven. Toch nemen ze steeds vaker een momentje voor zichzelf. Heel bewust. Even uitrusten, bijtanken en vooral genieten. Door je eigen verwenmomentje thuis te creëren. Of door lekker creatief bezig te zijn met je handen. Herken je dat? Zo fijn! De vrolijke HAPPY TUBES van BABS zijn dan de kers op de taart en maken van jouw moment een echt HAPPY MOMENT! En weet je wat zo gaaf is? Regelmatig hoor ik van mijn klanten dat de HAPPY TUBE die ze net hebben uitgepakt in het echt nog mooier is dan op de foto!

MIX EN MATCH JE EIGEN STIJL

In een handomdraai een superhandige BAG TO GO
In een handomdraai een superhandige BAG TO GO
Je HAPPY TUBE wordt geleverd inclusief unieke BABS TAG; mijn gezicht gelaserd in een felroze spiegelacrylaat. Deze zit vast met een karabijnhaakje en kun je ook van het ritsje afhalen. En nog een handig detail: aan de zijkant zit een stevige D-ring bevestigd. Kies een bijpassende HAPPY STRAP , klik ‘m aan de ring en voilà, je hebt je unieke, superhandige BAG TO GO. Helemaal in jouw eigen HAPPY Stijl.

Typisch BABS

Eigenschappen HAPPY TUBES:

• Afmetingen HAPPY TUBE ca. 21 cm x 7 cm
• Afmetingen HAPPY CAKE ca. 18 cm x 7 cm
• Zachte foamvulling voor extra stevigheid
• (Canvas)katoen aan de buitenkant
• Zachte, katoenen binnenvoering
• Ritssluiting met treklusje en BABS TAG
• Leren BABS logolabel
• Stevige D-ring aan de buitenkant om steekmarkeerders, sleutels of een gave HAPPY STRAP aan te hangen.

BABS SPECIALS

Speciale, unieke BABS ontwerpen van een eigen, kunstzinnige, handgeverfde stof, een zelf ontworpen en handgemaakte zeefdrukprint, bijzondere stofcombinaties grafisch vormgegeven in een product of een unieke uitvoering van een BABS item.