HAPPY SLEEVE

Een vrolijke beschermhoes voor jouw HAPPY MOMENTS!

De HAPPY SLEEVE is een toffe, zachte beschermhoes voor jouw favoriete boeken, e-reader, ipad of mobiele telefoon. Van de pageturner die je op dit moment verslindt tot je haakboek, scrapboek, bullet journaling book, dagboek, kookboek, happy planner of draag de sleeve etui met een polsbandje of draagriem als tasje voor jouw mobiele telefoon. Deze unieke en vrolijke beschermhoes houdt jouw item altijd mooi!

More happiness
Ben je ook zo aan vakantie toe? Dan neem jij in jouw HAPPY SLEEVE natuurlijk jouw favoriete boek mee en stop je al je reisspulletjes in een fijne, zachte HAPPY POUCH. Jouw vakantie kan beginnen!

Mis je nog een klein praktisch etuitje voor wat kleingeld voor onderweg? Dan is de vrolijke HAPPY FLAG een feestje in jouw tas; net waar je zin in had op weg naar jouw vakantiebestemming.

Enjoy your summer!

HAPPY POUCH

HAPPY FLAG

Pick your favorite size

Groot formaat voor je handwerkboek, Ipad of tekentablet

De HAPPY SLEEVE is verkrijgbaar in 2 maten. De book sleeve small is ca. 27 cm x ca. 18 cm. De grotere versie is ca. 31 cm x ca. 23 cm en daarmee superhandig om te gebruiken voor je handwerkboek, tekentablet of als Ipad tasje. Check bij iedere book sleeve vooraf de exacte maten voor een perfecte match met jouw dagboek, favoriete roman, planner, agenda, Ipad of tekentablet.

Een Booke Sleeve van BABS

Tovert een HAPPY SMILE on your face

De HAPPY SLEEVES van BABS zijn stuk voor stuk handgemaakt en uniek. Tussen de mooie (canvas)katoen aan de buitenkant en de gekleurde, zachte katoenen stof aan de binnenkant, zit een fijne foamvulling die de book sleeve stevig maar toch soepel houdt. Je sluit haar af met een praktische rits, waaraan de kenmerkende BABS TAG en een ritstrekker met knopje bevestigd zijn.

Mix & match je eigen stijl

Creëer je HAPPY look om extra te genieten van jouw HAPPY MOMENT!

Combineer je grote book sleeve met een HAPPY STRAP en creëer nog meer je eigen look. Kies je voor de kleurige katoenen HAPPY STRAP SOFT? Of ga je voor een van de stoere, leren bandjes. Klik ze eraan en je hebt in een handomdraai een hippe BAG TO GO.

Typisch BABS

Eigenschappen HAPPY SLEEVE:

  • Afmetingen book sleeve small ca. 27 cm x 18 cm
  • Afmetingen book sleeve large ca. 31 cm x 23 cm
  • Zachte foamvulling voor goede bescherming
  • (Canvas)katoen of outdoorstof stof aan de buitenkant
  • Zachte, katoenen binnenvoering
  • Ritssluiting met treklusje en BABS TAG
  • Altijd een paar opvallende BABS details
  • Leren BABS logolabel
  • Stevige D-ring aan de buitenkant om een gave HAPPY STRAP aan vast te klikken.
BABS SPECIALS

Speciale, unieke BABS ontwerpen van een eigen, kunstzinnige, handgeverfde stof, een zelf ontworpen en handgemaakte zeefdrukprint, bijzondere stofcombinaties grafisch vormgegeven in een product of een unieke uitvoering van een BABS item.