HAPPY SHOPPER

Vrouwelijke canvas shopper in vrolijke kleurtjes

De unieke HAPPY SHOPPERS van BABS zijn supervrouwelijke en hele praktische canvas shopper tassen. Soms stoer, soms opvallend en altijd lekker eigenwijs. Stuk voor stuk zijn deze stevige, kleurrijke, stoffen shopper tassen perfect voor a happy day in town!

More happiness

Op zoek naar een fijne combi voor in jouw HAPPY SHOPPER? De HAPPY TUBE en HAPPY CLUTCH zijn kleine tasjes met een rits waar je jouw damesspulletjes praktisch in op kunt bergen, waarna je ze lekker met je meeneemt in jouw ruime BABS shoppertas!

HAPPY SHOPPING MOMENTS!

HAPPY CLUTCH

HAPPY TUBE

Handgemaakte, kleurrijke canvas shopper

Easy going voor al je HAPPY SHOPMOMENTS

De HAPPY SHOPPERS zijn handgemaakte, kleurrijke tassen in telkens nieuwe printjes. De shopper tas is gemaakt van een sterke canvas stof aan de buitenkant en is voorzien van een goede versteviging. Daarmee houdt je city bag altijd mooie haar vorm en blijft ze goed staan als je haar in- en uitpakt. Dat is niet alleen relaxed winkelen, maar zorgt ook dat de tas extra lang meegaat. Zo geniet jij van extra veel HAPPY SHOPMOMENTS!

PICK YOUR FAVORITE HAPPY SHOPPER

Happy details for a happy mood

De binnenkant is gevoerd met een stevige canvas katoen. Soms in een bijpassende kleur. Soms in een lekker contrasterend HAPPY kleurtje! Met de lange schouderbanden hang je de canvas shopper makkelijk over je schouder, zodat je je handen vrijhoudt en extra kunt genieten van jouw HAPPY MOMENT! Op de voorkant vind je altijd het kenmerkende leren BABS logolabel in een matchend kleurtje.

HAPPY SHOPPER tas BABS SPECIAL

Uniek BABS design

Nieuw in de BABS collectie zijn de HAPPY SHOPPERS uit de BABS SPECIAL serie. Alle BABS SPECIAL shopper tassen zijn gemaakt van unieke, door BABS vormgegeven stoffen. Door meerdere stoffen te combineren, ontstaat er een heel nieuw, typisch BABS design. Je herkent de BABS SPECIALS aan de BABS SPECIAL sticker op de productfoto.

Typisch BABS

Eigenschappen HAPPY SHOPPER:

  • Afmetingen Happy Canvas ca. 35 cm x 44 cm (bodem 29 cmx 14 cm)
  • Goede versteviging van de stof, voor extra stabiliteit
  • Sterke canvaskatoen aan de buitenkant
  • Stevige canvaskatoen aan de binnenkant
  • Altijd een paar opvallende Babs details
  • Leren BABS logolabel
  • Ook in BABS SPECIAL uitvoering

BABS SPECIALS

Speciale, unieke BABS ontwerpen van een eigen, kunstzinnige, handgeverfde stof, een zelf ontworpen en handgemaakte zeefdrukprint, bijzondere stofcombinaties grafisch vormgegeven in een product of een unieke uitvoering van een BABS item.