HAPPY ETUI

Een grote etui als breitas, haaktas of projectbag

De HAPPY BABS collectie is uitgebreid met de HAPPY ETUI. Een te gekke, grote etui die je alleen vindt bij studio BABS. Perfect als breitas, haaktas of projectbag. Om al je spulletjes in op te bergen die je gebruikt voor je creatieve HAPPY MOMENTS!

More happiness

Wil jij naast de stevige, grote HAPPY ETUI ook graag een kleiner etuitje voor kleinere spulletjes? Dan is de HAPPY TUBE een perfecte aanvulling!

En voor het opbergen van (handwerk)schaartjes of kleine items is de feestelijke HAPPY FLAG een heerlijke match met jouw grote etui.

HAPPY YOU IS HAPPY ME 

HAPPY TUBE

HAPPY FLAG

Grote etui voor HAPPY Holidays

Al jouw spulletjes in een gezellige tas

Op vakantie of een zonnig weekendje weg? Wat fijn! Nog fijner is het als je jouw eigen spulletjes makkelijk meeneemt. Je fohn, stylingtang, haarlak. Alles beschermd en netjes opgeruimd in deze gezellige, grote etui. Dat maakt je extra HAPPY!

Grote etui in de mooiste kleurencombi’s

Eigenwijs, vrouwelijk en 100% uniek

Deze HAPPY ETUIS zijn allemaal eigen, unieke ontwerpen en stuk voor stuk handgemaakt. Ieder exemplaar is uniek en uitgevoerd in de meest vrolijke kleurencombi’s. Soms met zachte kleuren, soms met felle kleurtjes of een HAPPY PRINT van BABS. Allemaal mooi afgewerkt, lekker eigenwijs, vrouwelijk en 100% uniek.

Mix & match je eigen stijl

Combineer je grote etui precies zoals jij wilt

Iedere HAPPY ETUI heeft een contrasterende voering. De dikke foam tussenvulling maakt haar lekker stevig en zorgt dat deze grote etui altijd haar vorm behoudt en mooi blijft staan. Wil je nog meer je eigen stijltje toevoegen aan je HAPPY ETUI? Combineer haar dan eigenwijs, maar superfunctioneel met een handige HAPPY TUBE , HAPPY FLAG of HAPPY SHOPPER. Nog een ideetje; met een HAPPY STRAP heb je er in een handomdraai een hippe BAG TO GO van gemaakt.

Typisch BABS

Eigenschappen HAPPY ETUI:

  • Afmetingen grote etui ca. 37 cm br x 26 cm h (bodem 25 cm x 12 cm)
  • Stevige dikke foamvulling voor de vorm
  • Contrasterende katoenen binnenvoering
  • Ritssluiting met treklusje en BABS TAG
  • Altijd een paar opvallende BABS details
  • Leren BABS logolabel
  • Stevige D-ring aan de buitenkant om een klein tasje of een gave HAPPY STRAP aan te hangen.

BABS SPECIALS

Speciale, unieke BABS ontwerpen van een eigen, kunstzinnige, handgeverfde stof, een zelf ontworpen en handgemaakte zeefdrukprint, bijzondere stofcombinaties grafisch vormgegeven in een product of een unieke uitvoering van een BABS item.