FAQ

Hieronder vind je antwoord op veelgestelde vragen die bij studio BABS binnenkomen.
Staat jouw vraag hier niet bij? Stuur mij dan een berichtje met jouw vraag via info@studiobabs.com

 Kan ik een BABS item in een stof(combinatie) naar eigen keuze laten maken?
Een paar keer per jaar reserveer ik ruimte in mijn agenda voor enkele maatwerkopdrachten; een BABS item laten maken in jouw favoriete kleurencombinatie.  Voor deze speciale opdrachten wordt een maatwerktarief van 20% (tarief per 1-1-2023) gehanteerd. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw speciale item via info@studiobabs.com

Kan mijn BABS item in de wasmachine gewassen worden?
Nee. Jouw handgemaakte BABS item is gemaakt van mooie en veelal bijzondere stofcombinaties en voorzien van een zuiver leren BABS logolabel. Dit maakt dat het BABS item niet geschikt is voor de wasmachine. Bij elk handgemaakt BABS item ontvang jij een exclusief kaartje met onderhoudstips. Zo houd je jouw unieke BABS items HAPPY!
Hoe weet ik of mijn boek, haaknaald of ander product past in een BABS item?
Bij elk BABS item in de shop staat een overzicht van de eigenschappen van dat specifieke product, inclusief de afmetingen. Check vooraf de afmetingen van een BABS item om je vervolgens volledig te kunnen verheugen op jouw HAPPY MOMENT!

Een BABS item in de webshop is uitverkocht, kan ik deze nabestellen?
Ja, dit is vaak wel mogelijk. Stuur mij een berichtje met jouw favoriete BABS item via info@studiobabs.com en ik kijk of ik de stoffen en materialen van jouw keuze nog op voorraad heb.

Kan ik een geheel eigen ontwerp tas laten maken door BABS?
Nee. Ik ontwerp zelf mijn eigen unieke collectie handgemaakte tassen & etuis die je allemaal terugvindt in de verschillende productcategorieën in mijn webshop. Voor het laten maken van jouw eigen ontwerp tas kan je bijvoorbeeld heel goed bij een naaiatelier terecht (via google vind je hiervoor diverse aanbieders).
Ik wil iemand een HAPPY MOMENT bezorgen en haar een BABS items cadeau doen, kan dit?
Jazeker! Kies het BABS item dat je cadeau wilt doen en geef bij het afrekenen in het opmerkingen veld aan, dat het om een cadeautje gaat. Ik zorg er vervolgens voor dat het BABS item feestelijk wordt ingepakt en namens jou van een HAPPY kaartje wordt voorzien (geef bij het opmerkingen veld aan welke tekst ik namens jou op het kaartje mag zetten). Vul bij ‘afleveradres’ het adres van de ontvangster in, indien jij wilt dat het BABS item rechtstreeks bij haar bezorgd wordt; HAPPINESS gegarandeerd!

Meer informatie over verzenden?

Klik dan hier

Meer informatie over retour sturen?

Klik dan hier

Contact opnemen met Babs?

Klik dan hier