BABS SPECIALS

Handgemaakte tassen & etuis met uniek BABS design.

Nieuw in de handgemaakte tassen & etuis collectie zijn de BABS SPECIALS. Bijzondere en unieke BABS ontwerpen van een eigen, kunstzinnige, handgeverfde stof, een zelf ontworpen zeefdrukprint, bijzondere stofcombinaties grafisch vormgegeven in een product óf een unieke uitvoering van een geliefd BABS item. Door BABS haar onvoorspelbare creativiteit en inspiratie ontstaat er op deze manier altijd een heel nieuw, eigenwijs BABS design! Je herkent een BABS SPECIAL altijd aan de ronde mintgroene ‘BABS SPECIAL’ tag aan een product.

More happiness

Ben je ook nieuwsgierig naar de kleurrijke basis collectie tassen en etuis van studio BABS? Neem dan eens een kijkje bij de HAPPY POUCH buideltasjes of de luxe HAPPY ETUI opbergtassen. Fijne kleurrijke klassiekers waar je lang plezier van zult hebben! En met een draagbandje in jouw favoriete kleur maak je er in een handomdraai een luxe BAG TO GO van!

 

HAPPY POUCH

HAPPY ETUI

BABS SPECIALS

Speciale, unieke BABS ontwerpen van een eigen, kunstzinnige, handgeverfde stof, een zelf ontworpen en handgemaakte zeefdrukprint, bijzondere stofcombinaties grafisch vormgegeven in een product of een unieke uitvoering van een BABS item.