Babs Dijkstra

Hi, ik ben BABS het gezicht achter studio BABS!

In mijn studio ontwerp ik  vrolijke, kleurrijke tassen en etuis om daarmee HAPPY MOMENTS te creëren voor vrouwen die vaak meerdere rollen in het leven hebben, daardoor hartstikke druk zijn en zichzelf daarbij soms zelf een beetje wegcijferen. Door middel van vrolijke stoffen, happy details en praktische functie voegen mijn producten kleur, vrolijkheid en structuur toe aan jouw leven!

Ik geloof dat iedere volwassen vrouw nog altijd dat onbevangen kleine meisje in zich draagt dat gezien mag worden. Alle items hebben dan ook een hoog HAPPY & FUN gehalte en niet te vergeten; heel veel liefde!

Mijn doel is een heerlijk  'verwenmoment' voor jou te creëren en te zorgen voor die prachtige glimlach op jouw gezicht.

Laat je hart spreken en maak een keuze uit het kleurrijke assortiment HAPPY tasjes en etuis: een canvas shopper, grote etui, haaknaalden etui, city bag, boek sleeve, ipad tasje, sieraden etui, make up etui, buideltas, crossbody tas, big shopper met rits en zoveel meer en mix & match jouw favoriete product met een van de kleurrijke draagbandjes, crossbody draagbanden, pins & buttons om zo jouw eigen stijl te creëren!

Heb je een vraag of is jouw favoriete tasje of etui uitverkocht? Stuur mij gerust een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen!

Wil je op de hoogte blijven van mijn creatieve uitspattingen en heb je zin in een dagelijkse dosis kleur en inspiratie? Dan nodig ik jou van harte uit om mij te volgen op Instagram via @studiobabs.

Ik wens je een fijne, vrolijke dag toe!

Happy groet,

BABS

>>NEVER LET ANYONE STEAL YOUR HAPPINESS; IT'S YOURS!<<

 

 

 

 

 

HAPPY groet,

BABS

 

 

-ARE YOU READY FOR SOME HAPPINESS IN YOUR LIFE?-