Babs Dijkstra

Ik ben Babs Dijkstra, het gezicht achter studio BABS.

Na jarenlang gedacht te hebben te moeten voldoen aan een ‘perfect plaatje’ en het 'pleasen' van anderen, werd mij in november 2016 na 42 jaar duidelijk, dat het in het leven in de eerste plaats toch echt draait om mijn eigen geluk. Pas als ik zelf gelukkig ben, ben ik in staat anderen oprecht liefde en aandacht te geven. Maar wat maakt mij gelukkig? Waar krijg ik zelf energie van? Wat is mijn talent en passie? In deze zoektocht ontdekte ik mijn creatieve talent, waaronder ook het haken. Al snel bleek, dat ik hier heel gelukkig van word; het brengt me elke dag weer ontspanning en ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Ik geniet van het werken met prachtige materialen en het maken van mooie handgemaakte items.

In december 2016 maakte ik mijn eerste omslagdoek, omdat ik de doek die ik in mijn hoofd had niet in de reguliere shops kon vinden. Ik kreeg prachtige complimenten over deze doek en al gauw maakte ik meerdere omslagdoeken voor vrienden en familie. De wens om een webshop te starten, waar ik mijn zelfgemaakte spullen kan verkopen, werd geboren. Wat begon als een verlangen, een droom, wordt nu werkelijkheid in de vorm van deze webshop: studio BABS.

Studio BABS maakt in de basis stoere, unieke, kleurrijke, grote, handgemaakte omslagdoeken voor verschillende seizoenen met als doel bescherming te geven tegen weersinvloeden. Door de rijke kleurstelling van materialen zorgen de doeken tevens voor een modieuze toevoeging aan jouw garderobe en door de diversiteit in kleuren en materialen kan je een doek kiezen die past bij jouw eigen identiteit. Elke door mij gemaakte doek is uniek, net zoals ieder mens dat ook is! Daarnaast wordt de collectie in de webshop aangevuld met andere handgemaakte (home) accessoires en diverse creatieve creaties.

Omdat het in Nederland vrijwel altijd waait, werd dit mijn inspiratiebron voor de namen van de verschillende collecties: Gure Wind, Frisse Wind en Zwoele Wind; zo is er altijd een passend product beschikbaar voor elk type wind in verschillende seizoenen!

Mijn doel is om andere mensen gelukkig te maken met mooie, door mij met veel liefde gemaakte, kwaliteitsproducten. Heb je een vraag of wil je iets aan mij kwijt, laat dan een reactie achter in mijn gastenboek of mail mij op info@studiobabs.com

Ik wens jou veel inspiratie en shopplezier toe in mijn webshop en wellicht tot ziens in de toekomst!

Warme groet,

Babs