Babs Dijkstra

Hoi! Ik ben Babs Dijkstra, het gezicht achter studio BABS.

Wat tof dat je een bezoek brengt aan mijn webshop; de plek waar met liefde en zorg handgemaakte producten voor jou beschikbaar zijn. Elk BABS item is uniek; dat maakt haar bijzonder en waardevol, net zoals ieder mens dat ook is.

Studio BABS begon in 2016 met handgemaakte sjaals maar is inmiddels uitgebreid tot een bijzondere shop met diverse unieke, handgemaakte items met een herkenbare BABS twist; zo vind je in veel van mijn producten 'pastelkleuren' / 'neons' en bijzondere combinaties van verschillende materialen terug. De BABS Tassencollectie heeft de afgelopen tijd een prominente plek ingenomen binnen de BABS collectie; de voor deze collectie kenmerkende CRAZY BAG, CRAZY ETUI, CRAZY CLUTCH of HAPPY FLAG ETUI zijn onderling zo tof te combineren en mogen niet meer in jouw tassencollectie ontbreken!

Mijn doel is om andere mensen HAPPY te maken met mooie, door mij met veel liefde gemaakte, kwaliteitsproducten. Vind je het leuk om zelf geïnspireerd te worden en mijn nieuwste ontwerpen en creatieve ontwikkelingen dagelijks te volgen op social media, dan kan dat via Instagram op @studiobabs (persoonlijk blog) of via Facebook op mijn bedrijfspagina studio BABS.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk iets aan mij kwijt mail mij dan op info@studiobabs.com

Ben jij HAPPY met een aangekocht product van mij dan vind ik het erg leuk als je hierover een tof berichtje schrijft in mijn gastenboek.

Ik wens jou veel inspiratie toe op mijn social media kanalen en heel veel shopplezier in mijn webshop. Wellicht mogen we elkaar eens ontmoeten in de toekomst!

Liefdevolle groet,

BABS